KEITÄ OLEMME

Tarinamme

Historia

Anja ja Matti Nevalainen aloittivat matkailutoiminnan lypsykarjatilan sivuelinkeinona vuonna 1992 Anjan kotitilalla. Alkuperäisiä rakennuksia Laitalassa ovat Paritalo ja Torppa. Muut rakennukset on rakennettu vuosien saatossa. Lypsykarjan pito lopetettiin vuonna 2000 ja maatilan tuotantosuunta muuttui kasvinviljelyksi. Kasvinviljelytila on vieläkin toisena tuotantosuuntana ja tuottaa tällä hetkellä viljaa ja rypsiä karjatiloille. Maatila sijaitsee parin kilometrin päässä Laitalan Lomista.

Omistajuus tilalla vaihtui keväällä 2009, kun maatilaa ja Laitalan Lomia alkoi isännöidä Anjan ja Matin poika Pasi vaimonsa Hennan kanssa. Omistajan vaihdon jälkeen mm. Päätaloa on laajennettu ja maatilalla on tehty luomusopimus vuonna 2010. Ennen sukupolvenvaihdosta pariskunta opiskeli ja oli työelämässä mm. Kuopiossa ja Tampereella. Viimeisimpänä tutkintona Hennalla on matkailun liikkeenjohdon restonomi ja Pasilla auto- ja työkonetekniikan insinööri.
Mainostomisto Ideaomena
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram