LAITALAN LOMAT

Pitopalvelu

Kaikki toiveidenne mukaan

Järjestämme pitopalvelua toivomissanne tiloissa, kotona, mummolassa, ystävän luona tai seurakuntatalolla. Järjestitpä vauvajuhlat, häät, syntypäivät tai hautajaiset, pitopalvelu onnistuu meidän kauttamme.

Pitopalveluumme kuuluu toiveidenne mukaan ruuan ja juomien valmistus, ruuan tarjoilu, astioiden tuonti paikalle ja tarjoilutilan sekä keittiön jälkisiivous.

Valmistamme tilauksesta myös erilaisia kakkuja tapahtumiisi. Muun muassa erikoisemmat lasten syntymäpäiväkakut eri teemoilla, hääkakut ja teemajuhlien kakut onnistuvat meillä. Kerro meille toiveistasi ja suunnitellaan yhdessä kakkulista sinullle.

Me valmistamme kaikki ruuat sinun juhliisi tai järjestämääsi tilaisuuteen. Meiltä voit myös tilata juhliisi salaattipuffetin ja Laitalan pitopöydän. Molemmissa voit itse päättää annetuista kategorioista, mitä haluat. Voit valita jokaisesta kategoriasta yhden ruokalajin.

Tilaa ja osta verkkokaupasta

Mainostomisto Ideaomena
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram